Om MANTLE
Om MANTLE

Om MANTLE

MANTLE har på kort tid opnået international kultstatus takket være innovative formler og banebrydende ingredienser. Den unikke kombination af aktive ingredienser transformerer huden på celleniveau og giver maksimale resultater, men med minimal hudirritation.

Hudplejeinnovation
Hudplejeinnovation

Hudplejeinnovation

Lige siden MANTLE blev grundlagt, har innovation været kernen i de banebrydende formler. Takket være de banebrydende biometriske egenskaber transformerer MANTLE's produkter huden på celleniveau. Disse er flere gange blevet belønnet med priser. Produkterne trænger dybt, men skånsomt ned gennem alle hudens lag, ligesom de stabiliserer hudens mikrobiom og styrker hudbarrieren. Dette giver ikke alene en umiddelbar effekt, men også resultater på længere sigt. Det alsidige og multifunktionelle sortiment er let at anvende for alle, ligesom det kan kombineres på kryds og tværs, så den enkelte bruger kan finde sin egen rutine, der optimerer huden. Produkterne er nøje udviklet og testet i MANTLE's laboratorium, ligesom de bliver produceret i Sverige.

Bag om MANTLE
Bag om MANTLE

Bag om MANTLE

Josefin Landgård havde allerede etableret sit navn inden for techmiljøet og startups, da hun traf medgrundlægger og brandekspert, Stina Lönnkvist. Sammen havde de en vision om at skabe en innovativ og resultatorienteret hudpleje. De var begge frustrerede over beautyindustriens ofte snæversynede og dømmende idealer. I en branche fikseret på perfektion og anti-aging har MANTLE skabt produkter, som transformerer huden på celleniveau, samtidig med at de fremhæver individualiteten og retten til at blive ældre.